Egy nap szervezték át az eredetileg 200 fős lagzit

Vágólapra másolva!
Arról ír a Mirror, hogy Jo Loosemore és Mat Goffin mindössze 24 óra alatt rendezte át a korábban 200 főre tervezett esküvőjét, hogy így be tudják tartani a 15 fős létszámkorlátozást. A november 14-i dátum helyett pedig november 1-én esküdtek, hiszen az új szabályok értelmében november 5-től nem lehet esküvőt tartani Nagy-Britanniában.
Vágólapra másolva!

A 33 éves Jo Loosemore és a 36 éves Matt Goffin eredetileg november 14-re tervezték az esküvőjüket, amelyre a mennyasszony lakhelyén, egy Devon nevű kistelepülésen került volna sor.

Szombat reggel azonban Boris Johnson miniszterelnök csütörtöki hatállyal szigorú korlátozásokat jelentett be, amelynek értelmében - a kivételes helyzetektől eltekintve - nem is lehet esküvőt tartani, így

egy nap leforgása alatt átszervezték az egészet.

Csütörtökig 15 fős korlátozással lehet esküvőt tartani, így az eredetileg tervezett 200 fős létszámról le kellett, hogy mondjanak.

Az esküvőre így vasárnap, a férfi szülővárosában, Witcham-ben került sor, ahol a pár él a 8 hónapos kisfiúkkal, Ruperttel.

Az esküvő átrendezését nagyrészt a Facebookon keresztül oldották meg, így értesítették a vendégeket is. A templomi esküvőt lerövidítették, vasárnap reggel a tulajdonképpeni istentisztelet elmaradt,

az ifjú pár csak az eskü szövegét mondta el, a pap és a szűk családi kör jelenlétében.

A virágokat az ifjú pár szülei szerezték be, trombitást is orgonistát pedig a helyiek köréből kerítettek.

Jo Loosemore és Matt Goffin szerint végül sikerült mindent jól megoldani.